Skip to content
Girl in a jacket
Girl in a jacket

Om oss

TRYKK PÅ KLÆR
Ønsker du klær i god kvalitet som kan personliggjøres? Da er du på riktig sted. Vi har et stort utvalg at t-skjorter til damer, herrer og barn, gensere, hettegensere, forklær og handlenett og mye mer. Vi sjekker nøye at alle produktene vi selger følger alle kravene og er etter norsk standard. Det samme med trykkskvalitet. Vi bruker DTG ( direct-to-garnment print) som er den beste trykk metode for klær.Denne trykkemetoden egner seg ypperlig til veldig fargerike og detaljerte design.Med DTG får man med alle små detaljer og får skikkelig “smell” i fargene og mister ikke fargen ved vask av produktet.

PERSONLIGE GAVER
Hva med å skjemme bort noen du elsker med gaver som kan personliggjøres?  Kanskje en kaffekopp med ditt bilde på, eller en t-skjorte med din favoritt sitat? Det finnes mange muligheter og gleden er mye større å få noe spesielt laget for deg.

DESIGN DITT EGET PRODUKT
Visste du at du kan enkelt lage ditt eget produkt med vår DESIGN-SELV knapp? Verden endrer seg raskt og takket være lett tilgjengelig teknologi kan du laste opp ditt eget design og bare på noen minutter kan du bestille ditt spesielt designet produkt.

HVEM ER VI?
Vi er et profesjonelt trykkeri lokalisert i Oslo, mellom Alna og Bryn. Alt produseres i lokalet vårt og kan sikre dermed kundene våre med norsk standard kvalitet og rask levering. Vi velger nøye alle produktene og sørger for å gi kundene våre topp kvalitet til beste priser. Vi har bredt kompetanse innen bransjen og har nå utvidet avdelingen med trykk på klær, krus , brodering, skilt og mye mer.